Mindeord ved Preben G. Westmarks død onsdag den 12. oktober 2022. 

Det er med stor sorg vi må se i øjnene, at Preben ikke er hos os mere.

Preben var, om nogen, Mr. Sindal Marked.

Ikke nok med, at Preben var idemanden og igangsætteren bag Sindal Markeds genopståen i 1988. Preben var også at finde som hjælper på markedet samtlige år til og med i år.

Vi kommer til at savne hans skælmske smil, hans godmodige drillerier, hans store engagement og hans iderigdom og gode venskab.

Tak for alt Preben.

Æret være Prebens minde. 

Markedsudvalget Sindal Marked

 

21-05-2022

2022 er musikkens år på DR, og derfor vil P3-værterne Maria Fantino og Christian Bonde (curlingkluppen) undersøge en musikgenre, som de normalt aldrig hører eller spiller i radioen. For at gå all in, og for at forpligte sig til at behandle dansktoppen seriøst, har Maria og Christian har sagt ja til at gå planken ud og SELV lave deres eget dansktopnummer som de til sidst skal optræde med foran et publikum. Undervejs i programserien møder de store og små dansktopstjerner, der kan dele ud af deres erfaring og hjælpe dem tættere på målet om lave deres eget nummer. De opsøger mennesker fra miljøet, der kan hjælpe med sangskrivning, melodi, sangtræning, styling osv. Det hele skal ruste dem gradvis til – til sidst – at stå på en rigtig scene, spille deres eget nummer og modtage publikums dom. Endelig er programmet også en art danmarksportræt, hvor vi gennem musikken kommer rundt i landet og oplever forskellighederne gennem branchens kunstnere. Kandis og Sindals rolle i programmet. I program seks skal Maria og Christian på scenen og præsentere deres nummer for Kandis´ publikum f.eks. som opvarmning eller i pausen på Sindal marked. I timerne op til koncerten vil Maria og Christian gøre opmærksom på koncerten ved fx at lave et alle-kald over højtaleren